Het
aanbod

Soort object

Aanbod

Plaatsen

Bekijk hier het actuele aanbod

Aanbod winkelruimte

Bij het kiezen van de juiste winkelruimte komen talloze zaken om de hoek kijken. Wij helpen u op deskundige wijze bij het vinden van de passende winkelruimte. Dit is een ruimte die past bij uw concept én uw budget.

U zoekt een winkelruimte. Hieronder vindt u ons aanbod. Heeft u vragen over een van de winkels? Bel ons gerust.

Aanbod bedrijfsruimte

U weet wat u wilt en wat u niet wilt. Verder heeft u nog verschillende wensen en misschien zelfs enkele wilde toekomstplannen met uw bedrijf. Vertel ze ons. Talloze opdrachtgevers hebben wij al kunnen verrassen met onze expertise over de Rotterdamse vastgoedwereld. En wellicht hebben we al een voor u interessante bedrijfsruimte in ons bestand staan. Kijk gerust.

U zoekt een bedrijfsruimte. Hieronder vindt u ons aanbod. Heeft u vragen? Bel ons gerust.

Aanbod Kantoorruimte

Van de Coolsingel tot aan Amstelwijck. Van een modern, geoutilleerd kantoorpand in Brainpark tot een mooi, klassiek herenhuis in het Scheepvaartkwartier. U heeft uw wensen en eisen. Wij een bestand met, netwerk in én kennis van kantoren.

U zoekt een kantoorruimte. Hieronder vindt u ons aanbod. Heeft u vragen over de Rotterdamse kantorenmarkt of een kantoor in het bijzonder? Bel ons gerust.

Aanbod horeca

Een horecapand dat past bij uw huidige horeca-concept? Of bent u op zoek naar iets totaal nieuws? Kijk gerust rond in ons bestand. En zoekt u iets anders? Bel ons. Wij kennen Rotterdam en de horecamarkt als onze broekzak. Wij helpen u graag verder.

U zoekt een horecapand. Hieronder vindt u ons aanbod. Heeft u vragen over horecavastgoed in Rotterdam en directe omgeving? Bel ons gerust.

Beleggingen

Beleggingen vragen om integriteit, discretie maar bovenal rendement. Zoekt u een pand om te beleggen? Of wilt u het juist verkopen, verhuren of verbeteren? Sinds 1987 zijn wij actief als makelaar, taxateur en adviseur. Uw belegging is bij ons in vertrouwde handen.

U zoekt een beleggingspand. Hieronder vindt u ons aanbod, maar niet al ons aanbod is openbaar. Heeft u vragen over een pand of over het beleggen zelf? Bel ons gerust.

Aanbod vastgoed

Vastgoed is er in alle soorten en maten. Dus hebben we geregeld ook vastgoed in ons bestand dat zich lastig laat vangen onder één naam. Denk hierbij aan garageboxen, losse opslagunits, parkeerplaatsen, kavels en maatschappelijk vastgoed.

Heeft u belangstelling, ideeën of vragen? Bel ons gerust.

Het aanbod wordt geladen

Een ogenblik geduld a.u.b.

Contactgegevens

Bezoekadres

Oudedijk 19
3062 AB Rotterdam

Postadres

Postbus 4298
3006 AG Rotterdam

Contact

Tel: 010 241 04 44
E-mail:

KvK nr.: 24269952
BTW nr.: NL8038.30.014.B01