Verkocht & Verhuurd

Winkelruimte

Winkelruimte is één van onze specialisaties. Met onze jarenlange ervaring, marktkennis en ons relatienetwerk adviseren wij u graag bij het vinden van een passende winkelruimte voor uw concept of de passende invulling(en) voor uw winkel(s).
Bekijk winkelruimtes

Bedrijfsruimte

U weet wat u wilt en wat u niet wilt. Verder heeft u nog verschillende wensen en misschien zelfs enkele wilde toekomstplannen met uw bedrijf. Vertel ze ons. Talloze opdrachtgevers hebben wij al kunnen verrassen met onze expertise over de Rotterdamse vastgoedwereld. En wellicht hebben we al een voor u interessante bedrijfsruimte in ons bestand staan. Kijk gerust.
Bekijk bedrijfsruimtes

Kantoorruimte

Kantoorruimte is zeer divers beschikbaar. Efficiënt, representatief, functioneel, karakteristiek? Het visitekaartje en/of het hart van het bedrijf, zowel voor zakelijke relaties als voor medewerkers. Desgewenst voorzien wij in een specifiek en/of compleet huisvestingsadvies voor uw bedrijf dan wel de passende huurder of koper van uw pand.
Bekijk kantoorruimtes

Horeca

Horeca maakt het verschil in het straatbeeld. Sfeer, vertier, gastronomie. Gevestigde en beginnende horecaondernemers/-ondernemingen hebben wij voorzien van of in passende locaties en panden.
Bekijk horecaruimtes

Beleggingen

Beleggingen vergen rendement, integriteit, discretie en een één op één behandeling met de opdrachtgever. Dankzij onze veelzijdige ervaring, gedegen marktkennis en ons ruime netwerk kunnen wij adequaat voorzien in uw wensen en belangen, zowel ten aanzien van acquisitie als dispositie.
Bekijk beleggingspanden

Overigen

Overige vastgoed en vastgoedvraagstukken zijn desondanks niet zonder meer voor de hand liggend. Ook vastgoed is of raakt aan verandering en dynamiek onderhevig. Wij hebben geen glazen bol, maar wij beschikken wel over deskundigheid, realiteitszin, creativiteit en inventiviteit.
Bekijk ons aanbod